O meni

Sem Maša, lastnica podjetja Mixer.si in z ekipo svojih sodelavcev že več kot 20 let pomagamo podjetjem do boljših rezultatov s strateškim grafičnim oblikovanjem (jp, med drugim sem tudi avtorica logotipa T2).

Ja, lahko bi rekli da vam pomagamo z grafičnim oblikovanjem. A besedna zveza “strateško oblikovanje” pove veliko, veliko več. Da komunicira… Z vami… Z vašimi strankami… Da uspešno sporoča in govori točno tisto, kar želite sporočiti…  Nagovarja čustva vaših strank… Pospešuje prodajo… Ker slika pove več kot beseda.

Zato ta stran “o nas”, pravzaprav govori o vas.
Če to berete, ste najverjetneje podjetnica ali podjetnik – ali nekdo, ki želi doseči ali preseči dobre poslovne rezultate.

In išče rešitev, kako na uspešen način predstaviti svojo idejo, podjetje, storitev ali produkt… In to ne komurkoli, pač pa točno določenim strankam – vašim sanjskim strankam.

In še bolj kot to, si želite, da ste opaženi in da naredite vtis, zaradi katerega se bodo stranke vračale.

In točno pri tem vam lahko pomagamo.
Svoj posel obvladate bolje kot kdorkoli. In nam z njim lepšate svet. Težava pa je, da se nikoli niste imeli časa zares strateško ukvarjati z grafičnim oblikovanjem, kljub temu, da ste morali samo oblikovanje hočeš-nočeš uporabljati. In rezultat ni bil nikoli takšen, kot bi moral biti.

Oblikovanje je prefrigana zadeva.
Le malokdo ve, da je grafično oblikovanje samo vrh ledene gore. In da se pravi in uspešni rezultati dobijo samo, če temeljijo na pravilno zasnovani brand strategiji.

In to strategijo lahko uspešno izvede nekdo, ki je sam v podjetniških vodah. Da, tako je. Poleg Mixerja, sem lastnica tudi blagovne znamke Boomkats – športnih oblačil za ples na drogu, ki uspešno deluje na globalnem trgu. V dobri dveh letih smo pridobili kupce v več kot 45 državah, na vseh 6 kontinentih. Kar ni od muh – sploh če pomislite, koliko poslovnih izkušenj je bilo pridobljenih!

Torej…
Če se zavedate, da morate v današnjem nasičenem trgu izstopati in uporabljati grafično oblikovanje, ki temelji na ustrezni in močni brand strategiji, biti pri tem konsistentni, govoriti ustrezno vizualno zgodbo – za nameček pa delovati še strateško, potem je zmaga tu.

Pustite, da vam pri tem pomagam.
Dajmo zmagat! Skupaj.

Maša
mag. Maša Okršlar Popovič, dipl. obl. vizual. kom.

Prijavite se na BREZPLAČEN
strateški posvet z mano

Zaupali SO NAM ŽE: