Pomagam vam…

masa mixer.si

Strategija osebnega branda

Želite biti vodilni v svoji panogi? In še izboljšati prihodke?
Potem je potrebno imeti močan in prepoznaven osebni brand.

Vsak močan osebni brand temelji na pravilno zasnovani strategiji, ki je kot zvezda severnica, ki vas vodi do želenega cilja.

Strategija osebnega branda je zasnovana na preverjeni in učinkoviti metodi 6  Spiralnih Ključev. Gre za preverjen sistem 6 CIKLIČNIH KORAKOV - 6 spiralnih ključev, ki odklepajo vrata do uspešne rasti in razvoja v RAZLIČNIH FAZAH vašega biznisa.

To je holistična BLIŽNJICA do dobičkonosnega in vplivnega osebnega branda. V vsakem trenutku jasno veste, kje se nahajate in kaj je vaš naslednji korak.


Prijavite se na brezplačen strateški posvet.


mixer pomagamo vam

Diagnostika osebnega branda

Ne glede ali imate narejeno strategijo ali ne, vedno je potrebno spremljati delovanje in učinke vaših prizadevanj. Če je vaša ekipa sestavljena iz več različnih oseb, ki skrbijo za vašo podobo, tekstopisje in marketinške aktivnosti, se zna zgoditi, da sporočila delujejo neusklajeno in tako ne dosežejo optimalnega psihološkega učinka na vašo idealno stranko.

Z diagnostiko BZ boste pridobili:
• Objektivno analizo vašega delovanja in prisotnosti osebnega branda na trgu
• Ugotovitev pomanjklivosti
• Rešitve in predlogi za izboljšanje poslovnih rezultatov
• Jasen načrt delovanja za 3 mesece

Prijavite se na brezplačen strateški posvet.


mixer pomagamo vam

Skrbništvo osebnega branda

Situacija v svetu se spreminja, s tem tudi nakupne navade. Milenijci in generacija Z pa se ne zavzemajo za iste vrednote kot njihovi starši. Vse to vam lahko povzroča preglavice in niste prepričani, kateri nadaljni koraki so za vaš brand optimalni.

Zato je skrbništvo branda idealno za manjša time, da lažje dobijo jasnost v delovanju, se hitro in usklajeno odzovejo na razmere ter lažje vzdržujejo BZ.

V vlogi svetovalca bdim nad vašim osebnim brandom in v tedenskih ali mesečnih (po dogovoru) posvetih skupaj korigiramo obstoječe rešitve, podajam nove predloge in nudim podporo.

Prijavite se na brezplačen strateški posvet.


mixer pomagamo vam

Mentoriranje in izobraževanje

Ste vrhunska strokovnjakinja na svojem področju, a težko je spremljati vse novosti ali vedeti, kateri vsi koraki so potrebni, da bi bil uspeh vašega branda še večji. Včasih smo si enostavno preblizu, da bi imeli jasnost in ločili želje od realnosti.

V znanju je moč, zato lahko izbirate med opcijama:
• Mentoriranje/svetovanje 1 na 1 (online ali offline)
• Individualno izobraževanje o aktualnih temah

Prijavite se na brezplačen strateški posvet.


DFY (storitve ”Done For You”)

Ko je strategija branda zastavljena, boste potrebovali njeno vizualno prisotnost na trgu. Usklajena grafična podoba in tekstopisje sta nujni del branda. V kolikor menite, da vi ali vaš tim potrebuje pri tem pomoč, so vam na voljo moje bogate izkušnje (več kot 25 let) in preko 725 projektov!

Na razpolago so vam sledeče DFY storitve:
• STRATEŠKO GRAFIČNO OBLIKOVANJE
• TEKSTOPISJE

Ker slika pove več kot besede, si oglejte do sedaj narejene
projekte.

Prijavite se na brezplačen
strateški posvet z mano