Pomagamo vam…

strategija blagovne znamke mixer

Strategija blagovne znamke

Želite biti vodilni v svoji panogi? In še izboljšati prihodke?
Potem je potrebno imeti močno in prepoznavno blagovno znamko.

Vsaka močna blagovna znamka pa temelji na pravilno zasnovani strategiji. Je kot zvezda severnica, ki vas vodi do želenega cilja.

Strategija BZ, ki jo izvajamo v Mixerju, je možna v 4 paketih – od enostavnejše do kompleksnejše in vseobsegajoče, glede na velikost in potrebe podjetja.

Vsi paketi so v obliki individualne in podjetju prilagojene seje in delavnice z vodstvenim kadrom, na podlagi katere se začrta strateški plan blagovne znamke in izvede vsa navodila za učinkovito in usklajeno izpeljavo načrta BZ.

Pridobljeni rezultati so jasni in konkretni.
Prijavite se na brezplačen strateški posvet.


mixer pomagamo vam

Diagnostika blagovne znamke

Ne glede ali imate narejeno strategijo BZ ali ne, vedno je potrebno spremljati delovanje in učinke vaših prizadevanj. Če je vaš tim sestavljen iz več različnih oseb, ki skrbijo za podobo, tekstopisje in marketinške aktivnosti, se zna zgoditi, da sporočila delujejo neusklajeno in tako ne dosežejo optimalnega psihološkega učinka na vašo idealno stranko.

Z diagnostiko BZ boste pridobili:
• Objektivno analizo vašega obstoječega delovanja in prisotnosti BZ na trgu
• Ugotovitev pomanjklivosti
• Rešitve in predlogi za izboljšanje poslovnih rezultatov
• Jasen načrt delovanja za 3 mesece

Prijavite se na brezplačen strateški posvet.


mixer pomagamo vam

Skrbništvo blagovne znamke

Situacija v svetu se spreminja, s tem tudi nakupne navade. Milenijci in generacija Z pa se ne zavzemajo za iste vrednote kot njihovi starši. Vse to vam lahko povzroča preglavice in niste prepričani, kateri nadaljni koraki so za vašo blagovno znamko optimalni.

Zato je skrbništvo BZ idealno za manjša podjetja, da lažje dobijo jasnost v delovanju, se hitro in usklajeno odzovejo na razmere ter lažje vzdržujejo BZ.

V vlogi svetovalca bedimo nad blagovno znamko in v tedenskih ali mesečnih (po dogovoru) posvetih korigiramo obstoječe rešitve, podajamo nove in nudimo podporo.

Prijavite se na brezplačen strateški posvet.


mixer pomagamo vam

Mentoriranje in izobraževanje

Kljub timu, ki ga imate v podjetju, je težko spremljati vse novosti ali vedeti, kateri vsi koraki so potrebni, da bi bil uspeh blagovne znamke še večji. Včasih smo si enostavno preblizu, da bi imeli jasnost in ločili želje od realnosti.

V znanju je moč, zato lahko izbirate med opcijama:
• Mentoriranje/svetovanje 1 na 1 (online ali offline)
• Individualno izobraževanje o BZ za podjetja

Prijavite se na brezplačen strateški posvet.


DFY (storitve ”Done For You”)

Ko je strategija blagovne znamke zastavljena, boste potrebovali njeno vidno prisotnost na trgu. Usklajena grafična podoba in tekstopisje sta nujni del blagovne znamke. V kolikor menite, da vaše podjetja ali vaš tim potrebuje pri tem pomoč, so vam na voljo naše bogate izkušnje (več kot 25 let) in preko 725 projektov!

Na razpolago so vam sledeče DFY storitve:
• GRAFIČNO OBLIKOVANJE na podlagi strategije BZ
• TEKSTOPISJE na podlagi strategije BZ

Ker slika pove več kot besede, si oglejte do sedaj narejene
projekte.

Prijavite se na brezplačen
strateški posvet z mano