Nastavitve piškotkov

T: + 386 (0)59 081 300 E: masa@mixer.si

Mixer Nasveti so elektronsko obvestilo, ki ga pripravlja in izdaja Maša Okršlar Popovič, obl.viz.kom. (Mixer) . Mixer je zaščitena blagovna znamka, last Maše Okršlar Popovič, oblikovalke vizualnih komunikacij, samozaposlene v kulturi.

Mixer Nasveti vsebujejo:
brezplačna gradiva, ki jih pripravlja Maša Okršlar Popovič, obl.viz.kom. in njeni sodelavci
• novice s področja delovanja v Mixerju;
• akcijske ponudbe;
• koristne povezave, nasvete, …

Mixer Nasveti praviloma pošiljamo enkrat mesečno in nikoli večkrat kot enkrat tedensko.

Prejemnik Mixer Nasvetov ima pravico do preklica prejemanja Mixer Nasvetov kadarkoli. Navodila za odjavo od Mixer Nasvetov so objavljena v vsaki številki Mixer Nasvetov.

Elektronski naslov, na katerega Mixer pošilja Mixer Nasvete je shranjen in varovan v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Imetniku elektronskega naslova, na katerega Maša Okršlar Popovič, obl.viz.kom. pošilja Mixer Nasvete, pripadajo vse pravice v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov.

S prijavo na Mixer Nasvete prijavitelj izrecno soglaša, da Maša Okršlar Popovič, obl.viz.kom. njegov elektronski naslov hrani in obdeluje osebne podatke za namen neposrednega trženja.

Maša Okršlar Popovič, obl.viz.kom. (Mixer) lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje za lastne potrebe do preklica pisne privolitve oz. do časa, ko podatki več ne bodo služili svojemu namenu.