Podjetniški Talk Show - online dogodek, 4.4. ob 10h:

Kako priti na oder 500 podjetnic

in ostali triki za uspešno sodelovanje, povezovanje in mreženje

Prijavite se za dostop do dogodka (in posnetka, če ne morete biti v živo) ter exkluzivno možnost, da prejmete kar 4 darila! 🎁🎁🎁🎁


4 expertinje delimo znanje, trike in nasvete:

Marta Turk, Tina Petrovčič, Katja Katja Cimermančič in gostiteljica Maša Mixer

Kaj boste izvedele:

V dobri uri boste izvedele in dobile nasvete kako priti na odre, s kakšno energijo lahko zasijete, kako se uspešno mrežiti in si ustvariti nove priložnosti ter nasvete, kaj vse je potrebno za organizacijo dogodka v živo. 

Z vami bomo 4 expertinje:

Marta Turk

Mentorica s srcem, pionirka ženskega podjetništva in uveljavljena podpornica ekonomske samostojnosti žensk, saj že od leta 1991 tlakuje pot za uveljavitev vloge žensk v gospodarstvu in podjetništvu.

Tina Petrovčič

Asisentka vodje projekov ali desna roka. Z bogatimi izkušnjami v novinarstvu, pri organizaciji dogodkov in moderiranja se je pridružila ekipi Skupnosti slovenskih podjetnic v letu 2022. Odrasla je v podjetniški družini, zato ji je poslovno okolje že od malih nog zelo blizu.

Katja Cimermančič

Strokovnjakinja s področja komuniciranja, pisanja besedil in javnega nastopanja. Tudi poslovna trenerka in coachinja. Nekdanja novinarka, voditeljica in urednica. 360° vpogled v delovanje medijev in odnosov z javnostmi ter izkušnje na različnih področjih ji omogočajo, da kreira vsebine, ki izstopajo. Pri delu jo vodi zaveza k strokovnosti, odgovornosti in kreativnosti.

Maša Mixer

Maša Mixer je specialistka in mentorica za osebni brand, ki jo hočete imeti ob sebi, ko vam je cilj povečanje svoje prepoznavnosti in s tem povečanje prihodkov za vsaj 6x! Podjetnicam pomaga dosegati uspehe po preverjeni metodi in bližnjici  "6 spiralnih ključev''. Kako? Z Osebnim brandom!

Prijavite se, da ne zamudite daril!