Vijolična orhideja = Barva leta 2014

Pantone je tudi letos, tako kot vsako leto, napovedal barvo prihodnjega leta. Barva leta 2014 je Vijolična Orhideja, in če jo boste iskali pod Pantone barvno lestico, jo najdete pod številko 18-3224.

Ta očarljiva in čarobna barva nas spodbuja k inovacijam, kreativnosti in originalnosti. Ker v sebi nosi odtenke fuksije, vijolične in roza tone, nas spodbuja k samozavesti in nas hkrati preplavi z radostjo ter ljubeznijo.

Ker je narava vedno vir inspiracije, se ozrite naokoli in videli jo boste čisto povsod.

Dekleta vedno pomislimo najprej na modo. Iz prve roke vam povem, da je zelooo uporabna barva. Ker je ta barva v  barvni lestici, ki meni izredno ustreza (sem namreč  hladen in svetel tip), sem v svoji omari našla kar nekaj kosov oblačil, ki jih bom z veseljem nosila že letos, da mi popestrijo zimski mraz in barvno monotonost.

In če vam barva ne ustreza, da bi jo nosili na sebi, pa vam je vseeno všeč, jo lahko s pridom uporabite v svojem domu. Glede na to, da je vijolična barva bolj “ženska” barva, predlagam, da velikost barvnih ploskev prilagodite tudi željam partnerja.

In če smo že prišli do interierjev, potem ne moremo niti mimo kulinarike. Ne potrebujete poroke, da bi si privoščili orhidejino slaščico, dovolj bo, če si privoščite borovničev-malinin sladoled.

V primeru, da vam je barva leta 2014 odbojna, pa bi vseeno rade bile v trendu, potem si privoščite kakšen predmet ali dva samo kot dodatek v vašem življenjskem okolju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *