Katera je največja NAPAKA, ki uničuje vaš osebni brand in online biznis ter vam preprečuje, da ne zaslužite več?

''To je najboljša odločitev, ki sem jo sprejela''

KATJA HÜBL, kajori.si

''Za delo z Mašo sem se odločila, ker sem vedela, da sama poslovno ne bom zmogla takšnega preboja, kot si ga želim in da zato potrebujem dobro podpro, nekoga ob sebi, ki me bo vodil po tej poti. In od prvega trenutka, ko sem slišala (in poslušala) Mašo, sem vedela, da je najboljša. In da si res želim delat z njo.

Skupaj sva zarisali pot, po kateri bova hodili in določili mojo drugačnost. In med tem je bilo kar nekaj AHA momentov. Prejela sem polno izjemnih, konkretnih in uporabnih informacij. In veselim se nadaljne skupne poti. Vem, da mi bo ta izkušnja prinesla potrebno prepoznavnost, kot tudi drugačen, širši pogled.

Mašino mentorstvo bi priporočila prav vsakemu, ki je v podjetniških vodah. To je najboljša odločitev, ki sem jo sprejela. Maša je izjemna, polna znanja, srčna in nesebično predaja znanje … Hvala!''


''Zaupam ji na dolgi rok''

Betka Šuhel Mikolič, betkasuhel.com

''Svet, v katerem ima robot premoč, človeški kapital potegne ta kratko. Potem pa pride Maša pa pravi: “Poslušaj se … Kaj pravi tvoja intuicija? Izpusti … Daj priložnost drugi energiji … Ne obremenjuj se … Kdaj zagrabiti in kdaj spustiti ima smisel.” Zaupam ji na dolgi rok.

Učenje za izpolnjeno življenje strese iz rokava. Ni robot.''

''Projekti z njo so vedno absolutni presežek''

TADEJA ZUPAN, 6element.si

''Z Mašo sodelujem drugo leto zapored in vedno več; občudujem njeno organiziranost, predanost, sfokusiranost, še pred tem in ob vsem tem pa njeno znanje. Ter izjemno pripravljenost za sodelovanje. Ima dobesedno kraljevska znanja, a je vseeno tako zelo fleksibilna. Najini skupni projekti so dobesedno milina in v rezultatu absolutni presežek. Sama delam na ogromno projektih, tudi raznorodnih, tako da me je zanimalo, kje lahko najdem še kakšno čarobno paličico, da me moji sistemi vzdrževanja vseh teh mojih interesov še bolje podprejo. Se naučijo tako rekoč živeti in 'misliti' sami. Vedela sem, da so sposobni tega, a dokler jih nisem ošvrknila z Mašinimi metodami, niso bili čisto ubogljivi. Zdaj so še vedno narisani v 'semenu življenja', 7 jih je; a znotraj treh krogov jih je še enkrat toliko... Cel fraktal, skratka, ki po doživetju Mašinega tečaja živi vedno bolj kvalitetno življenje. In se uresničuje.

Tečaj me je res spodbudil, da je lahko načrtovanje kot meditacija: nameniš mu določen čas, in to je to, potem te podpira praktično sam od sebe. Hvaležna sem, da me je Maša skozi nasvet o varnem kolesarjenju v ovinek spomnila na mojo lastno modrost o izogibanju padcu s kolesa v slabo urejeno bankino: ne glej vanjo, pač pa ravno prav naprej in mimo nje - tja, kamor hočeš!!!

Kljub ogromni količini dela sem zaradi tega te dni mirna, vse teče in se uredi pravočasno, seznami opravil v poslih (ki so ob enem bodočem študentu in njegovem strejšem živahnem bratu v temle poletju kar gosti) pa ... sistematično in mic po mic prečrtani in narejeni!

Ker sem odločena, da ideje, ki jih imam, speljem, bosta 7 minut do uspeha in Fokuser moja dva odlična, zanesljiva, sistematična in inovativna moška asistenta do ciljev in naprej. Velikodušna, ustrežljiva in predana.

Mašino mentorstvo priporočam vsaki osebi, ki ve, da so organiziranost, urejenost in sfokusiranost vrednote - a ima po malem zaradi kapitalističnih presij po hiperučinkovitosti odpor do teh vrednot. Point je, da zvozimo, kar si zadamo. In vsi, ki smo 'na svojem', si zadamo te naloge sami - a veš! Tako da - Mašina pomoč je res zlata vredna. Manj je stisk s časom, manj odlašanja, manj stiske zaradi prezasedanosti - in na koncu, kar je najbolj važno - narjen'! In vmes se zgodi še prosti čas. Kaj je to? Zveš, ko dobiš za mentorko Mašo magnificent Mixer!!!''

''Najbolj dragocena je pridobljena jasnost''

TANJA BRICELJ, kolibri.si

''Naj vas Mašin prijazen nasmeh ne zavede; ni ena tistih, ki bi govorila, da je treba le verjeti, pa bo … Zagovarja namreč izrek Pabla Picassa, ki pove naravnost in odločno: »Cilje lahko dosežemo samo z načrtovanjem, v načrt pa moramo goreče verjeti in ga odločno udejaniti. Ni druge poti do uspeha, kot je ta

Mašin program in tečaj je orodje, ki nam lahko pomaga prav pri udejanjanju, medtem ko je za načrtovanje nepogrešljiv njen Fokuser.

Maša premišljeno razporeja vsebine programa, poleg tega pa vsako posamezno srečanje opremi s pravšnjo količino informacij in konkretnih napotkov, da se udeleženec ne zasiči in da ne izgubi zanimanja. Zame je bil najbolj dragocen del, ki govori o jasnosti. Pravo olajšanje je, če veš, kako nejasnost preseči. Maša ima odgovor.

 P.S.: V resnici je zelo prijazna! :)''
mnenja-strank

''Postala sem bolj uspešna v doseganju ciljev, in ob tem spet izkusila lahkotnost in užitek''

SIMONA HANA BOC, zalozba-chiara.si

''Že nekaj časa uporabljam Fokuser - planer avtorice Maše - ki mi je življenje obrnil na glavo. V dobrem smislu. Nikoli nisem bila preveč naklonjena načrtovanju, saj sem verjela, da točno vem kaj moram v nekem trenutku storiti. Spoznala sem, da sem živela v veliki zmoti in po nepotrebnem izgubljala veliko časa v malenkostih, ki nikakor niso vodile do cilja.

Na tečaju 7 minut do uspeha sem zopet utrdila pomembno razumevanje pasti, ki jih prinaša sodobno življenje in nas hitro zavedejo stran od želene smeri. Postala sem veliko bolje organizirana in uspešna v doseganju zastavljenih ciljev, hkrati pa manj obremenjena in z manj stresa, kar je v delo prineslo že pozabljeno lahkotnost in užitek ob kreiranju in doseganju novih, tako poslovnih kot zasebnih ciljev.

Zame je ta tečaj neprecenljiv in bi ga priporočala vsem, ki čutijo preobremenjenost, utrujenost in so v konstantnem pomanjkanju časa. Zame je bil res neprecenljiv. Tako tečaj, kot Fokuser :)''

mnenja-strank

''Tečaj me je takoj motiviral k akciji!''

ŠPELA PALČIČ, hotyoga.si

''Na tečaj 7 minut do uspeha sem se prijavila takoj, ko sem izvedela zanj - enostavno sem začutila, da bi mi ta tečaj koristil. In prav sem imela 🙂 

Ukvarjam se namreč s precejšnjim številom dejavnosti in pogosto imam občutek, da mi zmanjkuje časa, pa tudi da z glavo nisem 100% prisotna pri stvareh.

Ta 5-dnevni tečaj me je takoj motiviral k akciji! Po Mašinem nasvetu sem začela z manjšimi koraki, zapisala kratkoročne cilje in želje, ozavestila sem svoje notranje ovire in samosabotaže, vsa omejujoča prepričanja in strahove ter dobila kar nekaj AHA uvidov, za kar sem zelo hvaležna.

Zaradi vsega, kar sem se naučila v tečaju, verjamem, vem, da bom pridobila še več notranje moči in manj vsakdanjega stresa. Mašino mentorstvo bi priporočala vsakomur, ki se odloča za samostojno poslovno pot, izgradnjo svojega posla ali branda in tudi tistim, ki že poslujejo. Žal Maše, ko sem začenjala s Hot yogo, še nisem poznala – bi bila pa vesela njene pomoči!

Hvaležna za dobljeno vzpodbudo, da pričnem s planiranjem in tako z uspešnim uresničevanjem svojih ciljev.''

mnenja-strank

''Delavnica te motivira, da greš hitro v akcijo in dobiš rezultate''

SABINA HLADNIK, zalozba-chiara.si

''Delavnica brand strategije je bila zanimiva, praktična, uporabna, izpeljana profesionalno, časovno optimalno, da lahko ostaneš zbran in sodeluješ. Nadvse všeč mi je, da zapisovanje ugotovitev in idej poteka z Mašine strani, ker tako stranka ne prekinja svojega miselnega toka z zapisovanjem in sledenjem pri prepisovanju s table - odlično - se že veselim čistopisa!

Prav tako je bilo izjemno praktično: izvedba na primerih (ne maram namreč suhoparnih predavanj teorije!), ker si tako že sproti zapomniš najpomembnejše stvari in zaključki te že kar sami vabijo v izvedbo - tako da si motiviran, da ugotovljeno čim prej implementiraš in prideš do rezultatov.

Veselim se našega nadaljnjega sodelovanja z Mašo!''